Godt Nytt ÅR 2017

Nå er vi kommet godt i gang med 2017 og jeg har enda ikke kommet i gang med bloggen for i år. 

Men jeg ønsker dere alle et magisk og fantastisk strålende

Godt Nytt ÅR 2017 

Min gode venninne Elin og meg

 

I Januar var jeg så heldig å få være med ei kjempe god venninne fra oppveksten på et hotell i Oslo sentrum og hadde en rolig, men magisk helg sammen.

Vi har opplevd mye sammen og hver for oss, men tror vi er nok på ca. samme sted i livet, vi er begge opptatt av å ha det godt i livet i form av naturlige opplevelser.

Jeg tror sånne små men magiske ting gir utrolig mye energi og glede i livet, og ønsker å gjøre de forandringene i mitt liv, sånn at jeg kan nyte livet på min spesielle måte <3 

På fredagen sjekket vi inn på hotellet og satt en liten stund på rommet og snakket om hva vi ville gjøre med dagen, da min venninne sa hun hadde lyst å dra opp til Frognerseteren. Som sagt så gjort.

Før vi gikk tok vi en dråpe vill appelsinolje og hadde i håret, og  en dråpe av disse oljene: Frankincense, On Guard og Peppermint i hånden, for så å puste det inn også smøre resten av det på nakken vår. Klar for tur <3

Jeg gleder meg til en tur inn på Frognerseteren

 

Vi hadde en fin tur opp med Frognerseterbanen og gikk av på siste stopp ;) Vi fikk oss en glatt og fin tur ned til selve Frognerseteren, hvor vi var inne og tok oss en varm kopp kakao ;)


En liten pust i bakken...ehh (på benken) 
 

Når vi så skulle gå opp igjen til T-banen, så fant vi ut at vi heller skulle gå ned til neste stasjon, og vi begynte å gå nedover. Men gikk vi til neste stasjon..... nei, det ble til at vi gikk hele 6 stasjoner lengre ned, før vi ble fornøyd. Det var en helt magisk tur, det var et aldeles nydelig vær og vi fikk med oss mange uforglemmelige minner og bilder <3 Vil få takke Elin for en utrolig magisk tur og en super koselig helg <3 

Du er et utrolig vakkert og et fantastisk menneske, er kjempe glad i deg <3 

(#oslo, #frognerseteren, #godevenner, #magisk, #eteriskeoljer, #doterra, #vennskap, #opplevelse

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Solrunn

Solrunn

47, Stord

Jeg kommer ifra Stord, men bor på Langhus i Ski kommune. Jeg driver med eteriske oljer fra dōTERRA , og jeg har selv hatt mange utrolig opplevelser med produktene til dōTERRA. Så nå vil jeg skrive blogg om disse fantastiske oljene, sånn at andre kan få øynene opp for de edle dråpene.

Kategorier

Arkiv

hits